Ingen återvändo

Ni får ursäkta att jag har uppdaterat dåligt.

Jag har sagt upp lägenheten! Nu är det till att leta efter en ny lägenhet dag och natt i någon månad eller så. Visserligen fick jag den här på knappt 2 dagar. Men då var det verkligen kris att hitta en, jag hade nog en vecka på mig. 2ahands är skit fan. De sa till mig för sent, när de typ redan hade sålt lägenheten. Det var riktigt mycket klödd med den andra. Men nu har jag en plan B om jag inte skulle få en lägenhet där jag och L vill bo. Så nu återstår det att se hur det blir. Ska kika vidare på lite saker nu, höres senare!

Tjong


26/8

Runt halv 10 var det någon som bankade på altan dörren, asså jag fattar inte hur man kan knacka på så tidigt och dessutom är det nerrullat överallt. Fattar man inte att folket sover?! Iallafall så vaknade vi men pallade f*n inte gå upp, så vi låg och drog oss en tre kvart eller nått. Katterna gjorde oss sällskap. Men nu är vi uppe :=)

Planer idag? Tvätta om där finns tid. Det behövs VERKLIGEN, halva toaletten är full med kläder, fniss!

          


Scrapbooking

Jag har länge tänkt på det där med scrapbooking, jag är riktigt sugen på att skaffa ett album och sen börja klippa & klistra. Kul att kika i sen och dessutom ser de en aning trevligare ut än ett vanligt fotoalbum.

Nån av er som har köpt ett sånt? Ska man beställa ett eller köpa i affär? Ge mig gärna lite tips! :=)

      

   

                

             


Jag håller på att bli tokig!

Suck pust stön..jag vet varken ut eller in nu. Har kikat runder på alla möjliga hyresvärdars hemsidor nu i några timmar. Jag vill verkligen härifrån, nästan ett MÅSTE men hur?! Ska man bege sig till sina gamla hemtrakter eller ska man bli kvar här nere i Skåne och bara byta kommun? L hjälp mig!! Om L går med på att flytta uppåt säger jag upp lägenheten direkt. Men jag vill göra det nu, helst igår.


Gratis sms

Inga pengar på kontankortet?
Klicka på denna länken och bli medlem (gratis), precis som jag! http://www.gratissms.se/kx4jezju19

MVC

Jag och L kom precis hem från MVC. Hon tog blodtrycket på mig, vilket var lågt men dock inte farligt. Så hon förstod varför jag hade varit lite snurrig emellanåt, svimfärdig. Sen lyssnade hon på bebisens hjärta, jag och L kunde också höra. Det var svårt att hålla sig för skratt, plutten rörde sig mycket och sen flyttade den sig så hon fick leta upp hjärtljudet igen.

Hon kände också en spark, man kunde höra brusande, eller bulltande typ, så sa hon att det är som den rör sig och hon sa att det är ett bra tecken att den rör sig så mycket och att pulsen gick upp och ner. Hjärtslagen låg på ca 145 slag/minuten.

Jag ska dit igen den 21a september, då ska hon även mäta magen. Hon sa att nu de närmaste veckorna kommer det hända jättemycket med magen :=) Att nu kommer den stora gravida magen liksom, så de närmaste 10 veckorna ser jag fram emot, jag längtar efter den stora magen. Tycker det är så fint och kvinnligt.

Tjong!


Lungcancer

Fick precis nyheten att min mormor har fått lungcancer..ciggaretter är skit! Jag håller tummarna för dig och att du klarar dig genom det här. Jag beklagar verkligen kära "mojjan".


My nails!

För dom som inte vet är jag helt såld på långa naglar. Här är ett bevis på det, här var dom ganska långa..

  

Ett tag mätte jag naglarna, den längsta nagel jag haft var 3 1/2 cm lång.


Allvar!?

Fy fan vad kul. Mamma ringde precis och sa att hon var på väg till gymmet men där var stängt och sen hade hon stuckit inom Netto och pratat med chefen. Där fanns jobb! :=) Jippi, ska bara berätta det för L. Blir lite svårt för han tog inte med sig telefonen imorse då där inte var något batteri. Så jag får vänta tills han kommer innanför dörren i eftermiddag. Jag har jobbat på Netto förr, 3 somrar och på vintern, till jul och som inhoppare när någon var sjuk eller tog ledigt. Så jag kan ju det där :=) YES!!

Mamma leker överspacklad fjortis, fniss! 


24/8

Sådär jag, nu är man vaken igen. Pigg är jag inte så det behöver jag inte skriva :) Synd att jag inte kommer ihåg vad jag drömde för det var knasigt, det är det enda jag kommer ihåg. Idag ska jag bort till Af och få en påskrift, skicka iväg papper till försäkringskassan, lämna filmerna jag och L hyrde igår och få tag på mamma & pappa och prata om lägenhet.

Vi får ju ha minst en 2a annars är det inte lönt att flytta ännu förrän vi får en 2a. Visserligen är denna 1a på 43 kvm, ganska stor men den räcker inte till 3 pers och det är inte kul att ha allt i ett och samma rum.

Vad har ni för planer idag sunshines?


Halsband

Jag är inne på http://www.mittnamnhalsband.se/ och kikar lite. Jag gillar namnhalsbanmband, de är fina. Har även hittat halsband till barn och namnarmband. Jag är lite sugen på att beställa ett halsband med initialer. Halsbanden och armbanden finns i olika prisklasser och i silver eller guld och akryl.

 Namnhalsband, 18K Guld 519 kr

 Initialerhalsband, 14 k Guld 1399 kr

 Namnarmband 179 kr/st

Visst är de fina? Hade blivit perfekta presenter om inget annat :)


Tired

Jag känner mig helt slut i kroppen. Jag och L såg klart filmerna i eftermiddags, sen gick vi och la oss en stund. Ingen aning hur länge vi sov, men det var behövligt. Jag höll på att somna under den sista filmen. Vi hyrde "Tyson" och "In a dark place" ingen av dom var särskilt bra hehe. Vi har inte haft någon större tur när det gäller filmer på sistone, mest skit filmer eller knasiga filmer med ett sketet slut.

Träffade Sabbe innan idag när vi var på väg hem från videoaffären, hon kom med den lille plutten. Snutte da! Så söt han var. Han låg och sov gott i vagnen. Jag längtar tokmycket nu tills vår lille kommer. Mamma sa igår när hon såg min mage "Det är en pojke" så vi får väl se..litar på henne, hon har aldrig haft fel innan när hon sagt vad det är för kön.

Om ca 10 veckor ska jag på nästa och sista ultraljudet, som jag längtar! L ska följa med denna gången. Vilket jag tycker är jättekul, så kan han med se sitt barn. Härom dagen kallade jag på honom, jag låg i sängen och det är då jag känner sparkar och rörelser mest. Jag la hans hand på sidan av magen, så han kunde känna. 3 gånger sparkade bebisen till :=)

Min älskade L

Jag

Vår skapelse som är 21 veckor imorgon


Candy

Jag var i väg en sväng bort till Kvantum innan och köpte lite godis, blev så sugen på de sura banden och choklad.

xoxo //A


I min necessär

  1. MAXFACTOR underlagskräm nr:45 Warm Almond (den täcker bra)
  2. MAXFACTOR Puder Creme Puff
  3. Blusher by H&M rouge
  4. RIMMEL svart kajal
  5. MAXFACTOR Silkgloss nr:5251 Twinkling pink
  6. Maybelline VOLUM Express svart mascara

Detta är mitt vardagssmink, till helger och när man är bortbjuden har jag även tunn svart eyeliner, highlighter och evt en ögonskugga.


Sån kokosnöt jag är

Hahaha ibland kan jag bli så trött på mig själv, jag stirrar upp mig i onödan. Vet ni vad? L hade varit och KLIPPT SIG! Det visste jag ju att han skulle göra idag..störigt. Och jag efterlyser honom över hela Sverige och när han ringer låter han cool-lugn "Varför är du orolig?" Hehe, sötnöt!!

                            

                   


Var är du?

Jag kom hem från ett möte för mer än en halvtimme sen men L är inte här, han har inte ringt sen halv 12 eller nått. Hans kusin ringde mig när jag var på mötet, hon har provat ringa honom men han svarar inte. Var är min älskade L? Jag börjar bli orolig..


Silikontjejer riskerar att dö i förtid

Kul med internet och när man är ute och surfar man hittar så mycket, som denna gamla artikeln från expressen. Publicerad den 9e augusti 2007.

Svenska kvinnor med bröstimplantat riskerar dö i förtid.
De löper tre gånger högre risk att ta livet av sig eller dö av drogmissbruk, avslöjar en ny svensk studie.
- Jag förstorade brösten för att jag hade dålig självkänsla och inte var nöjd med min kropp, säger modellen Natacha Peyre - som nu tänker förminska sina bröst.

I studien, som nu publiceras i tidskriften Annals of plastic surgery, har 3 527 svenska kvinnor som genomgått kosmetisk bröstkirurgi med implantat åren 1965 och 1993 följts. De bröstopererade kvinnorna har sedan jämförts med genomsnittet, kvinnor ur normalbefolkningen.
Resultatet: Kvinnor som förstorat brösten hade tre gånger ökad risk att dö av självmord än genomsnittskvinnan. Och ju äldre kvinnan var vid tiden för bröstoperationen, desto högre var risken. Högst risk, nära sju gånger större än normalt, hade kvinnor som var 45 år eller äldre när de förstorade brösten.
De opererade kvinnorna hade också tre gånger ökad risk att dö av andra psykiatriska problem som alkohol- och drogmissbruk. De rökte också oftare och hade därför ökad risk att dö i lungsjukdom som lungcancer och emfysem.


Känner igen sig:

Forskarna tror att kvinnor som väljer att operera brösten för att göra dem större kan vara psykiskt skörare än andra, med exempelvis dålig självkänsla och skev kroppsuppfattning.
Natacha Peyre känner igen sig. Hon var bara 16 år när hon lade in silikon i brösten.
Nu tänker hon ta ut en del av implantatet.
- Jag har bättre självkänsla nu. Det är bättre för ryggen, men även för mitt jobb. Jag ångrar att jag gjorde brösten så stora, säger hon.
Forskarna kräver nu skärpta kontroller av kvinnornas psykiska hälsa före ingreppet och kanske även efteråt.
Ulf Samuelson, docent i plastikkirurgi vid Akademikliniken, håller med om att kontrollerna måste vara ordentliga.
- Plastikkirurgi är inte lösningen på psykiska problem.

Bedömer hälsan
På Akademikliniken har man ett eget system för att sålla ut de som är i psykisk obalans.
- Patienten får först träffa en informationssköterska och sedan en doktor. Om vi bedömer att personens psykiska hälsa inte är stabil kan vi referera patienten till en kurator, säger Ulf Samuelson.

Natacha Peyre, modell, Stockholm: Jag tror inte att studien stämmer. Jag tror alla har olika anledningar till varför man förstorar brösten. När jag opererade mina bröst vid 22-årsålder handlade det dock om dålig självkänsla och jag önskar att någon hade talat om för mig att de inte behövde vara så stora.
 

Vad tror du? Tror du det stämmer?


Home sweet home

Efter 3 långa timmar är jag äntligen hemma. Jag körde syrran och hennes sambo till Billinge så de kunde hämta sin katt. Jättesöt är han, han ska heta Mio.

Zilver sov gott hos L när jag kom hem, men nu är han vaken men dock inte L. Zilver mumsar i sig tonfisk i köket som jag gav honom. Det tycker han är smaskens!!

Ska käka lite soppa nu (igen) och några knäckebröd med skinkost :=)

//A

    


Dizel & Zilver ska få en kusin

Yes, nu har min kära syster också hittat sig en grå katt. Antagligen hämtar vi den ikväll eller imorgon. Hon skulle bara höra med uppfödaren vilket som passar henne bäst.

En av dessa skönheter blir det..(Jag är riktigt sugen på den lilla vita med fläcken på huvudet, men L lär väl halshugga mig om jag kommer hem med en katt till. Det blir ett jobbigt nöje för min del att köra syrran.)


Enligt stjärnorna

                                                                      19/2-19/3
För dig är livet en teater, ett skådespel, där du på tankens scen utför mycket. Men din önskan är alltid vänlig och du hoppas att många av dina vänner ska få framgång just genom dig. Du ser främst till barnens lycka, inte till att de ska ha högsta skolbetyg. I ditt hem är hundar, katter eller fiskar ett kärt inslag. Du har ett sjätte sinne och är en god lyssnare och psykolog. Du ger som du själv tycker, goda råd, men är inte alltid säker på att de är de rätta. Du har ett harmoniskt sätt och är en ärlig och fint lyssnande vän. Naturen är ett måste för dig och även om du inte direkt brukar jorden, har du en förmåga att ta vara på vackra miljöer och att njuta av vad naturen ger. Du har humor och en starkt utvecklad känslighet. Du har ett utpräglat gott minne och kan komma ihåg den allra minsta detalj. Fast du kan också förtränga det du inte vill komma ihåg. Du har ett kreativt sinne och satsar gärna på förändringar och nyheter.
 

Dina bästa chanser:
Din bästa färg bör vara grönt eller blått. Din bästa sportgren bör vara bilar, teater o kultur. Din bästa metall bör vara tenn. Din bästa blomma bör vara tulpan. Din bästa juvel bör vara ametist. Dock finner många en ädelsten som den klarblå safiren som vackrast. Ditt bästa träd bör vara pilen.


Vad sysslar denna bruden med?

Kul om hennes pappa hade kommit hem..


Må Gud hjälpa min dotter om hon gör så här!


Våldtog 13åring

Två män, 52 och 28 år gamla, åtalas misstänkta för att ha våldtagit en 13-årig flicka i Norrköping. Enligt åklagaren ska en av männen vid upprepade tillfällen ha utsatt flickan för sexuella övergrepp, rapporterar Sveriges Radio Östergötland.

Under domstolsförhandlingarna tänker åklagaren referera delar av konversationer som männen haft med flickan via chattforum på internet. Männen har suttit häktade sedan slutet av juni.

 källa: TT

Så sjuka människor det finns i vårt samhälle idag. Varför inte bara köpa en porrtidning om det står i byxan eller glo efter klockan 00 på Tv 1000, istället för att fördärva livet för en liten flicka?


Me like

bubbleroom.se 499 kr


Gossip Girl

Det är nog det bästa med hösten, alla serier drar igång igen. Jag har längtat hela sommaren efter Gossip Girl och äntligen är det snart dags. Var inne på kanal5.se för att se om det fanns något datum än, men icke. Stod bara tillbaka i höst.

Mysigt att kura ihop sig i soffan, det regnar och smattrar på fönsterna. Man tänder lite ljus och lägger filten över sig och tittar på film och tv. :=)

Har du någon favoritserie som du maniskt följer?


Stackare

Igår kväll satte jag väckarklockan på 6:00 åt L, så han kommer upp i tid till jobbet och jag bredde smörgåsar till honom så han slipper göra det. Klockan ringde 6:00 i morse som den skulle och båda vaknade..och somnade om. 06:41 vaknar vi igen, jag av att jag märke att L vaknar hastigt och tar telefonen för att kolla klockan. Så hör jag svärande. Stackare! Han bara försover sig hela tiden. Han börjar klockan 7, men det tar ca en kvart 20 minuter dit. Så det blev på med kläderna fort som tusan och ta matlådan, sen bege sig med ett snabbt "pusshej" innan dörren stängdes.

Sötnöt!!

               


Det blev bra

När L kom hem idag tog jag bilen och stack till Granngården och köpte skruvar till mina hyllor. Fick lite hjälp av L att få upp dom, jag är ingen höjdare på att skruva. Kanon blev det!! Har inte så mycket att sätta på de ännu bara, fick bli ett vanilj-doftljus på hyllan i hallen, än så länge. Sen hyllan i köket få vara tom tills jag har hittat de små glasburkarna jag ska ha på den.

Vi käkade Taco innan idag..jammi säger jag bara! Så satans gott!


Stussförstoring

Är det lösningen på ens problem? Usch vad det måste göra ont efter operationen. Om jag har fattat det rätt så lägger de in implantatet under den övre delen av sätesmuskeln för att åstadkomma en mer framträdande och fyllig form.

Jag vill ha en ass som Kim Kardashian. Är det ens möjligt? Kan man träna sig till en snygg bak? Jag lär väl bli stor hela jag när plutten växer, men efter jag har fött barnet så vill jag träna och bli snygg till nästa sommar :)

Jag tror jag hoppar ingrepp, tips nån?


Dagens outfit

Nu är jag klar för att bege mig till banken. Fasiken vilken tid det ska ta och göra sig i ordning.

Dagens outfit: Svarta strumpbyxor, Svart klänning med guldtryck Gina Tricot, Svart skinnjacka Vero Moda, Svarta skor Din Sko

Aldrig använda, köpte dom förr förra sommaren. Har legat i förrådet bland alla andra skor. Jag och skor..

Tjing tjong!


SHANIA TWAIN JURYMEDLEM I "IDOL"

Stjärnorna verkar stå på kö för att ersätta Paula Adbul i juryn i "American idol". Nu är det klart att countrystjärnan Shania Twain blir en av gästdomarna, skriver E Online. Sedan tidigare är det klart att sångstjärnor som Victoria Beckham, Katy Perry och Mary J Blige hoppar in och bedömer de blivande talangerna.

Paula Abdul hoppade av det populära programmet, som sänds i TV 4 i Sverige, efter ett lönebråk och producenterna har valt att ta in gästdomare i stället för att komplettera den ordinarie juryn bestående av Simon Cowell, Randy Jackson och Kara DioGuardi med en permanent fjärde medlem.

     

Källa: nyheter.se.msn


Ge mig ditt ansikte

Jag hade gärna sett ut som henne..


Bröstförstoringar

Då jag själv har gjort en bröstförstoring kan jag ju knappast säga nånting negativt om det. MEN det finns ju en gräns på vad som är rimligt och inte. Det här kan jag tycka är för mycket trots att jag tycker det är snyggt med stora bröst. Men HERREGUD hjälp henne!! Att kirurgerna ens gå med på att operera. Är kirurger så giriga att de skiter i vilket, bara de tjänar pengar?

                   


Hembakat bröd

Superenkelt recept :=) Dessutom är hembakat bröd godare än köpt, särskilt när det är nybakat.

Ingredienser

0.5 pkt jäst
1.20 l vetemjöl
2 msk havssalt
6 dl vatten, fingervarmt
sesamfrön
flingsalt

Gör så här

1. Lös upp jästen och saltet i lite av det ljumna vattnet. Tillsätt sedan allt mjöl och det resten av det ljumna vattnet.
2. Blanda runt degen tills den blir genomarbetad. Obs, degen ska vara kladdig. Låt sedan degen jäsa under täcke på en varm plats i 2 timmar.
3. Häll upp degen på ett rikligt mjölat bord. Forma degen, utan att knåda den, till en avlång "limpa". Dela upp degen till lagom stora bitar, ungefär i samma storlek som en hamburgare.
4. Doppa bullarnas snittyta i en mjöl, sesam och flingsaltblandning. Lägg dem på en plåt och låt jäsa i ytterligare 30-40 minuter.
5. Häll 1/2 kaffekopp med vatten i en långpanna som placeras i den nedre delen av ugnen och grädda bullarna i ugnens mitt i cirka 10 minuter.

Fanns tyvärr ingen bild.


Örk

Zilver ligger i mitt knä, jag håller mer eller mindre på att dö. Han släpper sig! Det luktar fan apa..hur ska man kunna få något gjort när han förgiftar mig?!

 


Mmm

Jag har varit iväg och storhandlat idag, kom hem för en stund sen. Har packat upp alla varor nu, det tog sig sin lilla tid, nu sitter jag och tar det lugnt. Käkar vattenmelon och dricker morotsjuice, smaskens.

L har stuckit iväg en sväng, får se när han dyker upp. Blir nog inte förrens sent ikväll. Han hade lite planer för idag, kul.

Jag träffade grannarna när jag var i affären, stod och snackade lite skit :=) Lilla Nathalie satt i vagnen och såg söt ut, för jävla gullig är hon.

Ska snart börja städa här..har redan sammsugat men får nog ta en runda till efter dammtorkning.


Tjong!


Bebisen växer

Imorgon går jag in på min 20e graviditetsvecka :) Jippi, halvvägs till plutten kommer! Veckorna bara rullar på, skönt. Kan forfarande inte riktigt fatta. Jag som trodde att jag ALDRIG kunde få barn..

Jag har alltid haft en inåt navel som jag har varit så stolt över..titta nu

Den är ute, fniss!

Från det ena till det andra..snygg toalettsits jag har köpt va? Så jäkla fräsig. RACKEN, rostfri. Från IKEA.

På tal om taoletter..Zilver passade på att visa upp sig lite. Här sitter han och..ja, ni kan ju gissa själva. Finns bara 2 saker att välja på..

För att uthärda alla dessa otroliga dofter behöver man inget mindre än ett..

doftljus som luktar vanilj :=)


Lite bilder

Tänkte visa lite av det jag köpte på IKEA. Suddiga bilder, men kameran är kass. Ni får ha överssende med det.

BLOMSTER skål, tänkte ha flytande värmeljus i denna. Men jag glömde köpa, så det får bli vanliga värmeljus så länge. KARDEMUMMA krukor och växter av något slag.

Söta runda SAXÅN mattor, trött på den långa hallmattan vi hade.

Hallen fick sig en tjusig växt.

Här ska hallhyllan hängas upp, flyttade på spegeln innan idag. Det kommer bli mycket tjusigt med en hylla där.

Ljusstakar 149 kr, set om 3. Riktigt fina. Fanns även i vitt. Sekin träskål. Ska ha den som fruktskål. Tyvärr ingen frukt i den nu men det får bli efter inhandlingen :=)

Lilja i KARDEMUMMA kruka, salt & peppar ströare och servetthållare med servetter som jag också köpte på IKEA.

RITVA gardin i beiget. Krukor & blommor. Köpte även en jättesnygg vit glaslampa med ett mönster till att ha i fönstret.

KNUBBIG bordslampa

Älskar denna färgen! Mörklila kaffekopp. Ursnygg!

Blomma, kruka och ljusstakar. Syns knappt att där är några ljusstakar. Men två stycken i glas är där iaf hehe :)

HEDDA Rund gardin. Blir så ljust och fint med vita gardiner. Love it!


Du är min hjälte!

The one and only!! Finns ingen artist jag känner så för som jag gör med denna kvinna! Underbar, sjunger som en gud, klär sig ursnyggt och sveriges vackraste..

http://www.youtube.com/watch?v=jWFm0648qig

Smörkola

Är det bara jag som har fått julkänningar? Det var nog lampan igår, jag har en lampa som har stått i det ena fönstret nu ett tag men när jag bytte plats på den fick jag värsta julkänslan. Jag frågade L om han tyckte den såg ut som en jullampa, men han sa nej. Så den får står kvar :=)

Nu i veckan var jag inne på recept.nu och kikade efter recept på julgodis. WHAT`S WRONG WITH ME?! Hallå, jag vet det är augusti och jag letar recept på julgodis, fniss!

Jag hittade några smarriga, tog dock bara 7 recept sen kröp jag ner i sängen igen och sov några timmar. Jag är verkligen ingen morgonmänniska.

Här är ett recept på en smörkola som jag ska våga mig på tänkte jag till jul. Vill du med göra hemlagade smörkolor?


Recept: (Finns olika smaker du kan välja mellan)

Smörkola Färdigt på: 1 tim
Ingredienser
Cirka 50 stycken

100 g smör
2 dl vispgrädde
3 dl strösocker
1 dl ljus sirap
1 tsk vaniljsocker


Apelsinkola:
2 st apelsiner, rivet skal
1 st citron, rivet skal
Pistagekola:
1 dl hackade, rostade pistagenötter

Pepparkakskola:
2 tsk pepparkakskryddor
Chokladkola:
2 msk kakao

Limekola:
2 st lime, rivet skal
Kardemummakola:
2 tsk kardemummakärnor, stötta i mortel
Ingefärskola:
1 tsk malen ingefära


Gör så här

1. Smält smöret i en tjockbottnad, vid kastrull.
2. Rör ned vispgrädde, strösocker, sirap och vaniljsocker och låt koka utan lock cirka 15-30 minuter. Rör om då och då.
3. Gör ett kulprov för att veta när smeten är färdig. Rör ned valfri smaksättning (se ovan) eller behåll kolan naturell. Häll upp kolan på en oljad plåt. Låt svalna.
4. Klipp i bitar och slå in kolan i smörpapper, förvara kallt.
Tips
Ett kulprov gör man lätt genom att droppa en bit smet i ett glas kallt vatten. Om kolan stelnar och går att forma till en liten kula med fingertopparna så har den kokat färdigt.



Zzöndag

Igår var jag på Ikea, stack vid klockan 10 på morgonen, var framme halv 11 sen gick jag där flera timmar. Var inne två vänder för allt fick inte plats i vagnen första rundan. Efter klockan tre nån gång klev jag in i lägeheten, trött och förväntansfull och ivrig att få sätta igång att göra om här inne. Här blev kanon! Ljust och fint & ompyntat. Det vita vardagsrumsbordet blev jättebra :=) Jag höll på i 6 timmar igår att få ordning här, idag har jag gjort det sista. L och Patrik hjälpte mig med mattan i köket. Kan inte lyfta köksbordet själv haha. Nu är där bara de 2 hyllorna kvar som ska upp. Den ena i hallen och den andra i köket. De hyllorna jag tänkte ha på toaletten var slut :=( Lika så mattorna till hallen så jag fick ta två andra.

Jag hade tänkt köpa färgen till Tv rummet igår men L sa till mig att vänta till slutet av månaden för han har tid att måla om då, tur det för jag har nog ändrat mig om färgen. Jag är inne på att ha ljustgrått här nu istället för den krämiga vita. Vi får se hur det blir..

Nu ska jag käka vidare på min vattenmelon, gott!!


Bröstförstoring

Jag kommer ihåg som liten när jag sprang runder i trädgården med en rosa bikini med svarta fladdermöss på. Det var mammas gamla bikini och jag var så glad för denna. Grejen var att jag hade så klart inga bröst och det var man ju tvungen att ha även som liten i sin rosa bikini. Så jag la små plastkoppar i den och vips hade jag bröst som gjorde jätteont. De trycktes in mot kroppen så det blev fula ringar i skinnet när man tog bort dom. Min barndsomsvän Lina var lika facinerad av bröst som jag var, så vi fick en briljant idé. Vi frågade våra mammor om gamla bh:ar och sen fyllde vi vattenballonger och la i bh:arna. Dessa satt inte lika säkert som kopparna gjorde men de guppade ju när man gick, sprang och hoppade. Och det var inte bara vi som hoppade. En gång när jag och Lina var inne på mitt rum med ballongerna flög hennes ena vattentutte ut och sprack så klart när den hamnade på golvet och jag blev fullkomligt tokig och sa att mitt golv tål inte vatten haha.

Jag minns en kväll när jag följde med min syster Emma och hennes man Kim till hans mamma och av någon konstig anledning kom vi in på bröst och då sa Emma att hon inte använde bygelbh när hon var mindre för då växte inte brösten. Det satte sig i bakhuvudet på mig och jag minns det så väl än idag. Under tonåren tänkte jag många gånger på det här om det var därför jag inte fick några meloner, för inte fan växte dom, varken med eller utan bygel.

När min älskade pappa gick bort 07 fick jag äntligen chansen som jag så länge hade väntat på. Jag kunde operera mig. Jag kunde få bröst. Jag ringde en klinik direkt och fick tid. Jag skulle inte längre vara en planka, jag skulle aldrig mer få höra "Fan vilka små bröst du har" Jag skulle aldrig mer skämmas när jag klädde av mig, eller när jag låg på stranden och jag kunde köpa en bh utan att undra om kassörskan tänkte att den behöver inte du.

Dagen kom, och jag körde mot kliniken i Stoby. Gick in och satte mig i väntrummet sen kallade de in mig. Jag fick byta om och lägga mig i sängen, efter någon timma hämtade en sköterska mig och följde mig till rummet. Det var rätt litet och vitt, alldeles stelt. Sängen var i mitten av rummet. Jag la mig på sängen och sen blev det svart. Jag minns inte mer. När jag vaknade låg jag i den andra sängen igen och jag var helt väck i huvudet. Kirurgen kom in till mig och frågade om jag ville titta men jag hade så ont så jag orkade inte. Han kom tillbaka till mig efter någon timme, de hjälpte mig så jag kunde sätta mig upp. Sen fick jag se dom. Dom fanns där, där var något som stod ut. Inga plastkoppar och inga vattenballonger och de skulle sitta där för resten av mitt liv.


Festival

Ja idag började Malmöfestivalen. Har lust att åka dit när det är NRJ in the park, annars bryr jag mig inte om det. Fett mycket folk och stinkande langos och kebabstånd. Nej fy fan. Dessutom är L redan i Malmö och spelar poker på casinot så honom kan jag inte åka med. NRJ in the park är den 19e tror jag. Men får se om jag drar dit. Nu håller jag på att fixa till det lite här hemma, plockar undan de saker jag inte ska ha längre och omorganiserar i skåpen, för imorgon åker jag till IKEA. Haha själv..kul. Menmen ingen vill följa med mig *snyft.

Fast det är skönt att kunna gå själv och inte ha någon i hasorna som stressar en. Fan rent ut sagt vad kul det ska bli att åka dit. Bara jag nu kommer fram, lär vara mycket folk på vägarna imorgon med tanke på festivalen. Fast jag tänkte vara där när det öppnar så det ska nog ordna sig. Jag är sån jag måste vara först in, det va lika dant förr när jag gick på disco. Jag och Malin var alltid först in och sist ut.

Färdigsnackat..

Ciao!!


                                              


Yes

Har pratat med min hyresvärd, jag får måla om i lägenheten :=) Jag vet nog hur jag vill ha det i Tv-rummet, det är först och främst där jag ska måla om, men vet inte om jag ska ha en fondvägg eller inte. Tror inte att det blir en sån. Sen köket vet jag inte om jag struntar i, det är vitt, och det funkar ju till allt. Hallen..får nog bli en senare sysselsättning när det gäller färgen, ska bara köpa lite nya mattor, en hylla och lite prylar att sätta på den. Sen får det vara bra. Toan ska jag måla, i vitt, sen inreda med silver/grå/vit och svarta saker. Det kommer nog bli bra det här ska ni se! :=)

Natti!!

Faces of meth - Before and after

Stackars människor som hamnar i detta..kan bara beklaga. Vad droger förstör mycket, kolla bara deras ansikten men tänk då livet, familjen och nära & kära. Att man ger upp allt för ett rus.


Goddagens

Plutten har fått damp och den store sitter och tigger, sicka katter! :=) haha..Jag och L sitter och käkar mackor, inte särskilt gott men de slinker ner ändå bara för jag är så jäkla hungrig.

Idag är det tvätt-time, skönt få allt rent. För tillfället sitter jag och kikar på soffor, denna vi har är så kolosalt ful så jag vet inte vart jag ska ta vägen. Den MÅSTE bort, det är dessutom en hörnsoffa och tar mycket plats. Jag sa det till L igår, att om vi inte skulle byta till en vanlig 3-sits så vi får mer plats + i kanten för att det kommer bli snyggare. För om vi blir kvar här i denna lägenheten till bebisen kommer, blir här ont om plats. Vi måste ju få plats med spjälsäng och ett klädskåp. Det andra ordnar sig.

Hmm, inte lätt med en 1a inte..OCH jag ska höra med hyresvärden om jag får måla om här inne, snacka om dystert med blå/grå färg. Usch annemej.


Oh no!

Är det ens möjligt att ha så här tråkigt som jag har det? Finns det liksom ingen gräns på hur tråkigt man får ha det..? Jag borde gå och duscha, fräscha till mig och sen..ja precis, vad ska jag göra sen? Absolut ungenting! Möjligtvis ligga i soffan och uggla. KUL. Not.

Sabbe (L är morbror till henne) skickade precis sms till mig att hon har fått sin lilla Emil nu. Han föddes idag klockan 13:27. STORT GRATTIS till er gumman!


Frallor i mängder

Jag och L gick nästan precis upp, hungrig som ett svin är jag men vi ska snart sticka och handla frukost. Om där finns ostrfallor ska vi handla det :=) Hur sjukt gott är inte det?! yeeahj längtar tills jag tuggar på den, fniss!


10månaders-dag

För 20 minuter sedan tog min och L´s 10månaders-dag slut. Snart är det 1 år, shiit vad kul att fira 1år! :=)


Dilemma

Snart 3 timmar sen jag skrev några rader, sjukt det där hur snabbt timmarna rullar iväg framför datorn.

Jag ska snart börja med maten, men jag vet inte vad jag ska laga!
Nån som har en idé?


Sexting

Såg precis Tyra Banks show, idag handlade det om den nya trenden bland ungdomar "sexting". Det innebär att ungdomar skickar sms till varandra, med nakna bilder eller att de i text skriver, beskriver hur de vill ha sex eller har haft sex. Oftast gjorde flickorna detta för att de kände sig fula, inte attraktiva och att det bara var de snygga och populära tjejerna som fick fotbollskillarna och de populära killarna.

Allvarligt så tycker jag synd om tjejerna, men samtidigt - det är inte konstigt att det har blivit så här. Alla vill synas, alla vill bli omtyckta och många vill tillhöra de "populära" (vem det nu än är som bestämmer vem som är populär och inte).

Är utseende allt?  Varför handlar det inte om ens inre? Faller man inte för en människas humor, charm och skratt? Eller är det bara om man har stora tuttar, en fet röv och ett hollywoodleende?

Patetiska j*vla värld..


Ikea

Igår kväll tog jag en ride och kikade in Ikeas hemsida, det var ett tag sen nu. Och f*n rent ut sagt vad jag vill åka dit, de har sjukt mycket fina saker, och jag bara längtar tills jag kommer iväg.

Jag är trött på toaletten, så tänkte piffa upp den lite, det ska gå i, grått, vitt och en aning svart. Hallen ska jag göra ljusare med hjälp av mattor och hylla med foto, blomma och ljus. Köket ska få sig en ny ljusare matta, fruktskål i korgmaterial, blommor och ljusare krukor och nya gardiner i beiget. Nu går det i brunt och svart..lite dystert. Särskilt nu när det blir höst, då måste man ljusa till det lite, fniss!

Mm..jag har nog tänkt på det mesta :=)


Escada

Yes box gott folk jag är svag för Escada parfymer. I julas fick jag en Escada parfym av L i julklapp :=) Exakt den jag ville ha med, stackarn visste inte om han hade köpt rätt men det hade han. Sötiz!!

Faktum är att jag har bara haft en tidigare än den som jag fick av L. Den luktade väldigt gott och somrigt, min vän Leona köpte en lika dan. Den tog slut på noll time..Sommardoft

Och häromdagen när jag, Mia och Annelie var i Simrishman var vi inne i parfymaffären, och då hittade jag denna skönhet "Incredible me"

                        Ge mig!!

                 

Den luktar så otroligt gott, men hade ingen lust att lägga ut över 400 kr just då. Too bad, nästa gång kanske..

Snart jul L :p


Söndag igen

Det var hemskt vad dagarna går snabbt, det är fan ta mig måndag imorgon, veckorna bara springer iväg. Bra det, skönt och kul. En vecka mindre tills plutten. Jag längtar :=)

Plutten växer..Jag kan känna hur den rör sig nu, mest när jag har gått och lagt mig. Ska se om vi kan ha sån tur att L hinner känna det, rörelsen kommer ju inte på beställning direkt, hehe.

Igår var vi bara hemma, skönt det. Tog det lugnt, hyrde en film och käkade en massa gottis och uppskivad vattenmelon, den var riktigt saftig och god. Satt fint i magen.

Idag har jag varit i Vomb och badat med syrran och Lisett. De hade redan varit där i 1 1/2 h innan jag kom dit men jag hann va där nästan 2 timmar tror jag. Skönt att ta ett dop, sen for vi hem till Mia och käkade makrill-mackor (gott). Begav oss sen upp till  Lisett, slingade hennes hår. Jag hann tyvärr inte se resultatet, hon hann skölja ur det innan jag drog. Ville hem till kisarna, tända upp och ge de mat.

Så nu är jag här, väntar på att scarred ska börja, fast det är inte förrän 23:35 på M Tv så det är ett tag till. Menmen, måste diska lite nu.

Tjing tjong


Dåligt

Det här är dåligt av mig kan jag tycka..ibland kan jag sitta här konstant i flera timmar och skriva, blogga, lyssna på musik och kika runder på hemsidor, men sen ibland blir det inte av helt enkelt. L har suttit vid datorn i flera timmar idag, och jag har varit en sväng i Simrishamn med syrran och hennes granne Annelie. Vi stötte på Annelie (pappas syster) och Alf (hennes man), många Annelie på en dag hehe. Det var kul att träffa dom, det var verkligen inte igår. Alltid lika kul att träffa människor man inte sett på länge.

Jag har precis gjort smörgåsar till L, som han kan ha med sig på frukosten imorgon på jobbet. Han slutar tidigt så det behövs ingen lunch imorgon.

Sandra Z ringde L innan idag och bjöd oss på kräftskiva imorgon, kul! men vi får se hur det blir, om vi går dit. Jag har mått lite illa de senaste dagarna och varit kolosalt trött, men får hoppas på det bästa.

Nu är det bedtime..Natti! :=)


Recept

Fiskgryta med soltorkade tomater (Snabb, Enkel och God. Den var väl uppskattad här hemma)

  • 1 paket Alaska Pollock, 400 g
  • 2 dl créme fraiche
  • 1 dl mjölk
  • 1 msk koncentrerad hummerfond
  • 1 msk tomatpuré
  • 2 tsk pressad citronsaft
  • 5-6 soltorkade tomater i olja
  • 1/2 tsk salt
  • 1/2 dl hackad gräslök
  1. Halvtina eller tina fiskblocken. Koka créme fraiche, mjölk, hummerfond, toatpuré och citronsaft i en vid panna.
  2. Finstrimla och tillsätt tomaterna i såsen.
  3. Skär fisken i portionsbitar. Strö över salt och lägg i fiskbitarna. sjud tills de är vita och ogenomskinliga, ca 5 min för tinade och 7 min för otinade.
  4. Strö över gräslök.
  5. Servera med ris eller pressad potatis och grönsaker.


Zilver på upptäcktsfärd

Idag är första dagen som jag har släppt ut Zilver, satte på honom ett halsband med en plinga så jag kan höra honom. Jag trodde han skulle sticka, men det har han inte gjort, zötenozen är väldigt försiktig och så fort man kallar på honom hör man plingan, så man vet att han är i närheten. Ibland tittar han fram ur buskarna, fniss!






Bulle i ugnen

Ni som inte visste så är jag gravid. Jag och L väntar vårt första barn i januari -10. Till den 4e är plutten beräknad. Så sjukt spännande, jag LÄNGTAR till den kommer. Åh det ska bli så kul att inhandla vagn, saker, kläder och möbler till den.
Just nu är jag i v. 18 +1. Förra onsdagen var jag på mitt första ultraljud, gud vilken häftig känsla. WOW alltså.


RSS 2.0